ΑΓΟΡΙΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΑΓΟΡΙΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Μεταφορές - Μετακομίσεις Εσωτερικού, Μεταφορικές Εταιρείες Εξωτερικού

Κατηγορίες

, ΑΘΗΝΑ

Διεύθυνση

Τηλ. Κέντρο: 210 600 3130

Τηλέφωνο

6944 415 383

Κινητό

210 600 3900

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Μεταφορές - Μετακομίσεις - Οικειών.
Συσκευασίες - Αποσυσκευασίες - Τοποθετήσεις.
Αποθηκεύσεις Οικοσκευών - Διανομές.
Γενικές Μεταφορές Εμπορευμάτων.
ADR Μεταφορές - Επικίνδυνων - Εύφλεκτων - Τοξικών - Αποβλήτων σε Συσκευασία ή σε Κοντέινερ.
Ανυψώσεις - Τοποθετήσεις.
Ειδικές Μεταφορές Υπερμεγεθών - Υπέρβαρων - Βαριά & Ογκώδη.
Μετεγκαταστάσεις Εργοστασίων - Αποθηκών - Καταστημάτων - Γραφείων.

 

Μετακομίσεις - Αποθηκεύσεις Οικοσκευών - Ανυψώσεις.

 

Γιατί να μας Προτιμήσετε? Επειδή Διαθέτουμε:

Σύγχρονο Ιδιόκτητο Εξοπλισμό.
Ιδιόκτητος Καινούργιος Χώρος για Αποθηκεύσεις Οικοσκευών.
Διαθέτουμε από Μικρά Φορτηγά 3,5τόνων, έως Μεγάλες Νταλίκες Κλειστές ή Ανοιχτές με μεταβαλλόμενο μήκος και πλάτος Ειδικών Μεταφορών.
ADR Μεταφορές Επικινδύνων σε Συσκευασία ή σε κοντέινερ.
Ανυψωτικά μηχανήματα για Ανυψώσεις Οικοσκευών έως Γερανούς για Ανυψώσεις-Τοποθετήσεις Βαρέων και Ογκωδών Αντικειμένων όσο ψηλά και αν Χρειάζεται να Τοποθετηθούν.
Έμπειρο Προσωπικό!
Τιμές Ανταγωνιστικές!
Συνέπεια και Ταχύτητα!
Πάνω από 25Χρόνια στο Χώρο της Μεταφοράς!Αναλυτικά οι υπηρεσίες μας:

 

Γενικές Μεταφορές Εμπορευμάτων :

Η εταιρεία ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΟΡΙΑΝΙΤΗΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ  με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στον κλάδο των χερσαίων μεταφορών, αναλαμβάνει γρήγορα και με ασφάλεια την μεταφορά προϊόντων και εμπορευμάτων πανελλαδικά. Οι οδικές μεταφορές εμπορευμάτων σε συσκευασία ή σε κοντέϊνερ πραγματοποιούνται με σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο που περιλαμβάνει:

 • Φορτηγά επικαθήμενα με συρόμενους μουσαμάδες και ανοιγόμενες οροφές 13,6m μήκος X 2,55m πλάτος X 3,10m ύψος
 • Φορτηγά κόφες 6,00m μήκος Χ 2,46m πλάτος X 2,50 m ύψος
 • Ψυγεία συντήρησης-κατάψυξης με ενδιάμεσο χώρισμα 6,00m μήκος Χ 2,46m πλάτος X 2,50 m ύψος
 • Ψυγεία συντήρησης-κατάψυξης με ενδιάμεσο χώρισμα 13,6m μήκος Χ 2,48m πλάτος X 2,60 m ύψος
 • Ανοιχτές πλατφόρμες επίπεδες 13,6m μήκος X 2,55m πλάτος
 • Πλατφόρμες ειδικών μεταφορών χαμηλής φόρτωσης μεταβαλλόμενου μήκους και πλάτους
 • Πλατφόρμες μεταφοράς κοντέϊνερ 6,00m μήκος ή 12,00m μήκος

Μεταφέρουμε εμπορεύματα συσκευασμένα ή σε κοντέινερ, τρόφιμα για εφοδιασμό πλοίων ή σκαφών και προϊόντα που για την μεταφορά τους απαιτούνται φορτηγά ψυγεία. Επίσης μεταλλικές κατασκευές και κατασκευές από τσιμέντο.


Μεταφορές με Φορτηγά Ψυγεία:

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις μεταφορές τροφίμων με φορτηγά ψυγεία, έως 13,90m μήκος, 2,50m πλάτος και 2,70m ωφέλιμο ύψος φόρτωσης.

Έχουμε εμπειρία στις μεταφορές ευπαθών προϊόντων όπως είναι τα τρόφιμα π.χ ψάρια, εσπεριδοειδή, κηπευτικά, τυροκομικά, γαλακτοκομικά, λουλούδια, κλπ. σε χαμηλές θερμοκρασίες ή σε ψύξη. Η θερμοκρασία ελέγχεται σε όλη την διάρκεια της διαδρομής, από την παραλαβή των εμπορευμάτων, μέχρι και την παράδοσή τους

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε χαρακτηρίζονται από συνέπεια, υπευθυνότητα, ποιοτική εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές. Παραδίνουμε  τα προϊόντα στον πελάτη, αναλλοίωτα, στη σωστή θερμοκρασία και εντός του συμφωνημένου χρόνου.


ADR Μεταφορές (επικινδύνων, ευφλέκτων εμπορευμάτων):

Oι μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων, δηλαδή προϊόντων που σε περίπτωση διαρροής τους μπορούν να μολύνουν το περιβάλλον, διέπονται από την ευρωπαϊκή συμφωνία ADR.Η συμφωνία ADR περιλαμβάνει ειδικές ρυθμίσεις για τις οδικές μεταφορές και καθορίζει αυστηρά τις διαδικασίες συσκευασίας, φόρτωσης, σήμανσης, αποστολής και εκφόρτωσης των εμπορευμάτων.

Μεταφέρουμε σε όλη την Ελλάδα συσκευασμένα προϊόντα ή σε κοντέινερ, που ανήκουν στα προϊόντα της συμφωνίας ADR, όπως εύφλεκτα στερεά, υγρά ή αέρια, τοξικά απόβλητα, χημικά. Οι πιστοποιημένοι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας τηρούν αυστηρά τους κανόνες ασφάλειας ADR ως προς τα εμπορεύματα, αλλά και ως προς τρίτους.


Ειδικές Μεταφορές Υπέρβαρων - Υπερμεγεθών φορτίων:

Οι ειδικές μεταφορές απαιτούν για την υλοποίησή τους τεχνογνωσία, ειδικό σχεδιασμό και οργάνωση. Η μεταφορική μας εταιρεία, δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδικών μεταφορών, προσφέροντας ολοκληρωμένες, ασφαλείς και λειτουργικές λύσεις.

Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο, που περιλαμβάνει ειδικά μεταφορικά οχήματα και ανυψωτικά μηχανήματα ακριβείας καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό που τα χειρίζεται.

Έχουμε διεκπεραιώσει μεγάλης κλίμακας έργα ειδικών μεταφορών σε όλη την Ελλάδα, τηρώντας πάντα τις διαδικασίες που προβλέπονται, εκδίδοντας τις απαιτούμενες άδειες διέλευσης.
Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά:
 

 • Υπέρβαρων – Υπερμεγεθών, Ογκωδών, Υπέρυψων φορτίων με νταλίκες ή φορτηγά ειδικών μεταφορών με μεταβαλλόμενο μήκος και πλάτος, (έως 25m μήκος, 4,60m πλάτος και 4,20m ύψος)
 • Βαρέων Αντικειμένων, Μηχανημάτων, Οχημάτων
 • Προκατασκευασμένων Σπιτιών (από μπετόν ή χάλυβα)
 • Ειδικών Μεταλλικών Κατασκευών
 • Σκαφών
 • Ανοξείδωτων Δεξαμενών Τροφίμων, Ποτών, Χημικών, Καυσίμων, Απορρυπαντικών

   
Ενοικιάσεις
 

Η μεταφορική εταιρεία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΟΡΙΑΝΙΤΗΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ» σας παρέχει τη δυνατότητα να ενοικιάσετε :

 •     Φορτηγά από 3,5m καρότσα για μεταφορές εντός πόλεως
 •     Νταλίκες κλειστές ή ανοιχτές, επίπεδες ή χαμηλής φόρτωσης και με μεταβαλλόμενο μήκος και πλάτος
 •     Ανυψωτικά Μηχανήματα για μεταφορές και μετακομίσεις
 •     Παπαγάλους με ανυψωτική ικανότητα από 3,5 τόνους
 •     Γερανούς Τηλεσκοπικούς 50 τόνων και πάνω από 50m ύψος
 •     Κλάρκ από 2 έως 7 τόνους

Όλα τα φορτηγά και τα μηχανήματα ενοικιάζονται πάντα με τον οδηγό ή τον χειριστή τους.

 

Ανυψώσεις - Τοποθετήσεις
 

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα των ανυψώσεων, που πραγματοποιούνται σε μεγάλα τεχνικά έργα σε όλη την Ελλάδα, μας κατατάσσει στις πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου. Ο σύγχρονος εξοπλισμός, το εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας και η αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφάλειας έχει ως αποτέλεσμα την πρόληψη ατυχημάτων στους χώρους των έργων.


Ο στόλος των αυτοκινήτων και ειδικών νταλικών που διαθέτουμε, μας δίνει τη δυνατότητα διεκπεραίωσης κάθε τύπου μεταφοράς, σύμφωνα με το μήκος, πλάτος, ύψος και βάρος των μεταφερόμενων φορτίων.Επίσης διαθέτουμε γερανούς όλων των τύπων (τηλεσκοπικούς, παπαγαλάκια, κλάρκ), ώστε να διεκπεραιώνουμε με ασφάλεια κάθε ανύψωση, μεταφορά και εκφόρτωση. Πάνω από 25 χρόνια έχουμε συνεργαστεί με επιτυχία με μεγάλες τεχνικές, μηχανολογικές και κατασκευαστικές εταιρείες.Η συνεχής ανανέωση του εξοπλισμού της εταιρείας μας, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας.

 

Αποθηκεύσεις Οικοσκευών
 

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες προσωρινής ή μακροχρόνιας αποθήκευσης οικοσκευών, εταιρικού εξοπλισμού, εμπορευμάτων και άλλων αντικειμένων που χρειάζεστε να αποθηκεύσετε. Η ιδιόκτητη και νεόχτιστη αποθήκη μας, που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή Αττικής, είναι ειδικά διαμορφωμένη για τη φύλαξη των αντικειμένων σας, ώστε να πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας.

Οι αποθηκεύσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία:

 • Τα προς αποθήκευση αντικείμενα συσκευάζονται από το προσωπικό μας
 • Καταγράφονται σε ειδικές λίστες και κωδικοποιούνται
 • Αποθηκεύονται στο χώρο μας

Το σύστημα μηχανοργάνωσης που τηρούμε μας επιτρέπει να κάνουμε εύκολη αναζήτηση των αποθηκευμένων αντικειμένων ώστε να τα μεταφέρουμε με ταχύτητα και συνέπεια στο χώρο που επιθυμείτε.Καθ’ όλη τη διάρκεια της αποθήκευσης, έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε την αποθήκη  μας, για έλεγχο των αντικειμένων σας, καθώς επίσης για οποιαδήποτε αφαίρεση ή προσθήκη.

 

 Μεταφορές - Μετακομίσεις Οικοσκευών

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο των μετακομίσεων, μας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσουμε τη μετακόμιση του σπιτιού ή της επιχείρησής σας υπεύθυνα και αξιόπιστα, αναλαμβάνοντας:

 •     Συσκευασία Επίπλων και Αντικειμένων
 •     Αποσυναρμολόγηση - Συναρμολόγηση Επίπλων
 •     Σύνδεση - Αποσύνδεση Ηλεκτρικών Συσκευών
 •     Διανομές Εμπορευμάτων


Συσκευασία Επίπλων και Αντικειμένων

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη συσκευασία των αντικειμένων σας με ειδικά προστατευτικά υλικά. Τα ρούχα τοποθετούνται με προσοχή σε ντουλάπες μιας χρήσης , τα εύθραυστα αντικείμενα, πίνακες και έργα τέχνης συσκευάζονται προσεκτικά και στη συνέχεια τοποθετούνται σε ενισχυμένες κούτες ώστε να μεταφέρονται με απόλυτη ασφάλεια.


Αποσυναρμολόγηση - Συναρμολόγηση Επίπλων

Αναλαμβάνουμε να αποσυναρμολογήσουμε βαριά και ογκώδη έπιπλα όπως κρεβάτια, βιβλιοθήκες, γραφεία, τραπεζαρίες κλπ. καθώς επίσης όργανα μουσικής ή γυμναστικής με την απαραίτητη προσοχή, για την αποφυγή ζημιών και φυσικά να συναρμολογήσουμε στον τελικό προορισμό. Σύνδεση -


Αποσύνδεση Ηλεκτρικών Συσκευών

Η μεταφορική εταιρεία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΟΡΙΑΝΙΤΗΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ» σας παρέχει την δυνατότητα, με τη βοήθεια επαγγελματία ηλεκτρολόγου να συνδέσει και να αποσυνδέσει τις ηλεκτρικές σας συσκευές (ηλεκτρικές κουζίνες, απορροφητήρες, ψυγειοκαταψύκτες, πλυντήρια πιάτων ή ρούχων, κλιματιστικά, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κλπ.).


Διανομές Εμπορευμάτων

Με τον ιδιόκτητο και σύγχρονο στόλο μας έχουμε εξειδικευτεί, επί σειρά ετών, στην ασφαλή μεταφορά δεμάτων και ελαιόλαδου, αλλά και βαρέων και ογκωδών αντικειμένων.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης κάθε μεταφοράς ορίζεται κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη.Παραλαμβάνουμε τα εμπορεύματα από το χώρο σας και τα μεταφέρουμε με ασφάλεια και συνέπεια στον προορισμό τους.

 

Τηλ. Κέντρο: 30 210 600 3130 Φαξ: 30 210 600 3900 Κιν.: 30 6944 415 383
Διεύθυνση Αποθήκης - Parking οχημάτων Θέση Συντριβάνι Ασπρόπυργος.

 

www.metafores-logistics.com.gr
www.metafores-logistics.gr.


Photo Gallery

Video GalleryΣχόλια

comments powered by Disqus

, ΤΚ: 15343, ΑΘΗΝΑ

Εξυπηρετεί:

ΕΥΡΩΠΗ, ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Βρείτε μας και εδώ