ΤΕΝΤΕΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΤΕΝΤΕΣ ΔΡΙΤΣΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

Τέντες - Συστήματα Σκίασης, Έπιπλα Κήπου

Κατηγορίες

Μενελάου 168, ΤΚ: 13122, ΙΛΙΟΝ

Διεύθυνση

2102632463, 2102617238

Τηλέφωνο

6972235282

Κινητό

2102632463

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Τέντες - Έπιπλα Κήπου - Μοτέρ - Αυτοματισμοί - Τηλεχειρισμοί - Στόρια - Vertical - Ρολλοκουρτίνες.

Για τέντες και είδη εξοχής, είμαστε οι πλέον οργανωμένοι.
 

Από το 1988 τα άκρως εξειδικευμένα συνεργεία μας με την προσωπική επίβλεψη του κ. Πέτρου Δρίτσα έχουν ανταποκριθεί και καλύψει τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής κατασκευής.
Όπως κι αν θέλετε να βελτιώσετε τους χώρους σας, είμαστε στη διάθεσή σας με ιδέες, προτάσεις, υλικά πρώτης ποιότητας και άψογη εργασία.
 

Είμαστε οι ειδικοί να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις.
Αρκετές κατασκευές μας, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας, αλλά ακόμα περισσότερες όταν μας επισκεφθείτε στο νέο ανακαινισμένο κατάστημά μας.
 

Σας προσφέρουμε τέντες, μπάρες, τέντες με βραχίονες, τέντες με κασέτα, πέργκολα για να επιλέξετε το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, στόρια vertical και ρολο-κουρτίνες, ομπρέλες τηλεσκοπικές, επαγγελματικές.Τοποθετούμε τέντες με κλασικά συστήματα, με σίδερα λευκά, αλουμινίου και με αυτοματισμούς.
 

Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές για κήπους και αίθρια, που δεν εξυπηρετούν μόνο πρακτικά, αλλά βελτιώνουν και διακοσμητικά κάθε χώρο που βρίσκονται.Εδώ βρίσκετε τα γνωστά για την ποιότητα τους γαλλικά τεντόπανα Dicson, καθώς και όλα τα πανιά των καλύτερων εργοστασίων. Σας διευκολύνουμε και για την εξόφληση με 0% προκαταβολή και διακανονισμό μέχρι και 60 μήνες, χωρίς πιστωτική κάρτα, αλλά και με πιστωτική κάρτα προσφέρουμε μέχρι και 6 άτοκες δόσεις.

 

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να μας δώσετε τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε.


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Βρείτε μας και εδώ