ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

Λογοθεραπεία - Λογοθεραπευτές, Μαθησιακές Δυσκολίες - Δυσλεξία, Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές

Κατηγορίες

Ανδρέα Παπανδρέου 248 & Αγίου Γεωργίου 27, ΤΚ: 13121, ΙΛΙΟΝ

Διεύθυνση

2102696506

Τηλέφωνο

6987910956

Κινητό

2102696507

Fax

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία - Ψυχολογική Υποστήριξη - Ειδική Αγωγή.
 

Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Συνoμιλία» στοχεύει στην προσέγγιση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναπτυξιακών διαταραχών. Στη «Συνομιλία» παρέχουμε εξατομικευμένη παρέμβαση, η οποία προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε παιδιού.

Μέσω διαφόρων ερωτηματολογίων και αξιολογητικών εργαλείων, εντοπίζονται οι δυσκολίες, αλλά και οι δυνατότητες κάθε παιδιού. Στόχος μας είναι να 'χτίσουμε' πάνω σε αυτές τις δυνατότητες, ώστε το παιδί να καταφέρει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις δυσκολίες του.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, αν σας προβληματίζει οτιδήποτε σχετικά με την ανάπτυξη του παιδιού σας και θέλετε να το διερευνήσετε περισσότερο. Επίσης, εάν είστε νέος γονιός και θέλετε να βοηθήσετε το παιδί σας να αναπτύξει τις δυνατότητές του, ενημερωθείτε στη «Συνομιλία» για τα τυπικά στάδια της ανάπτυξης. Κατά αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να αναγνωρίσετε πιθανά σημάδια δυσκολίας και να ενεργήσετε άμεσα.


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

Εξυπηρετεί:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Βρείτε μας και εδώ